« دل نوشته عبد با معبودکرسی آزاداندیشی با موضوع قرآن معجزه الهی »

معرفی چند بازی…

بازى رايانهاى جنگ ژنرالها

در اين بازى شما در نقش سربازان آمريكايى، مأموريت مبارزه با تروريست ها در نقاط مختلف جهان همچون عراق به منظور مبارزه با بعثيان، يا در افغانستان براى مبارزه با گروه القاعده مى رويد. در عراق و افغانستان تروريست ها با رنگ سبز نمايش داده مى شوند؛ ماشين سبز، كلاه نظامى سبز، پرچم هاى سبز رنگ و حتى كلاهك موشك ها با رنگ سبز نمايش داده مى شوند. هرچند كه بسيارى از شركت هاى ساخت بازى هاى رايانه اى در بازى هايشان به صورت موردى بازى هاى اين چنينى ديده مى شود، ولى بنظر مىرسد چند شركت مانند شركت كوما، ريالتى گيمز و شركت كانفليكت با اين هدف كه تجاوزات نظامى آمريكا را در اقصى نقاط جهان توجيه كنند تأسيس شده اند.

بازى رايانه اى IGI 2

در يكى از مراحل اين بازى شما در ليبى وارد عمليات مى شويد. صداى قرآن و صلوات به گوش مى رسد. نام خداوند (الله) و نام پيامبر (محمد)(ص) بر روى ديوار نقش بسته است و در يك مرحله ديگر تروريست ها به صداى راديو فارسى ايران گوش مى دهند.

بازى رايانه اى حمله به ايران

در اين بازى كه پنجاه و هشتمين مأموريت بازى شركت كومار وار است، سربازان آمريكايى وظيفه دارند ضمن حمله به تأسيسات هسته اى نطنز، دانشمندان ايرانى را از بين ببرند و يك دانشمند را زندانى كنند. شركت سازنده اين بازى (كوما) ادعا كرده است: از آنجا كه در زمينه اهداف واقعى ايران از غنى سازى اورانيوم به منظور تبديل شدن به دومين كشور اسلامى (پس از پاكستان) داراى بمب اتمى ترديدى وجود ندارد و از سوى ديگر حمله نظامى گسترده و اشغال ايران مى تواند با توجه به در تيررس بودن منابع نفتى خاورميانه از سوى ايران به گسترده شدن دامنه جنگ در منطقه بيانجامد، يك عمليات نظامى كوچك به منظور نابودى پايگاه هسته اى و فناورى اتمى ايران، بيشتر مى تواند مانع از دستيابى اين كشور به بمب اتمى شود. كيت هالپر به سايت فارسى بى.بى.سى گفته است: هنوز خيلى از آمريكايى ها از برنامه هسته اى ايران نگرانند. براى همين ما به بازآفرينى موقعيت ها دست مى زنيم تا بحث هاى مرتبط را پوشش دهيم. كاربران زيادى با ارسال طومار اينترنتى به ما گفتند كه اين بازى را به دلايل سياسى دوست ندارند، ولى ما يك مؤسسه سياسى نيستيم. اين بازى فرصتى ايجاد مى كند كه ما به برنامه اتمى ايران فكر كنيم. با اين حال توجيه طراحان بازى در توليد اين بازى، استناد به جمله هاى از جرج بوش، رئيس جمهور پيشين آمريكا است كه گفت، در برابر تهديدات هسته اى جمهورى اسلامى تمام گزينه ها قابل بررسى است.

بازى رايانه اى نجات گروگانهاى آمريكايى (Iran Hostage Rescue)

در اين بازى كه بازهم محصول شركت كوما است، شما در نقش نيروهاى ويژهاى هستيد كه وظيفه تان نجات گروگان هاى آمريكايى است كه در سفارت خانه آمريكا در تهران زندانى اند. اين بازى به مناسبت فرارسيدن بيست و پنجمين سالگرد اين حادثه (1383 ه.ش) به بازار عرضه شد. شركت سازنده اعلام كرد كه براى ساخت اين بازى از اسناد رسمى و نيز فيلم ويدئويى مصاحبه با آنتونيو مندز؛ از مسؤولان سابق سازمان سيا استفاده شده است. هرچند اين شركت، با تحريف اتفاقى كه منجر به شكست مفتضحانه آمريكا در طبس شد، بازى را با پيروزى نيروى ويژه به اتمام مى رساند. البته نكات ديگرى در بازى Iran Hostage Rescueبه چشم مى خورد كه توجه به آنها ضرورى بنظر مى رسد. در قسمت دوم بازى وقتى شما وارد استاديوم مى شويد تا با استفاده از هلى كوپتر از آنجا خارج شويد، اتوبوسى را مى بينيد كه تصوير امام خمينى و يك بسيجى بر روى آن نقش بسته است و روى آن نوشته شده است: پرورش جوانان خداجوى بسيجى فتح الفتوح امام است. و با فونت كم رنگ تر زير آن به نظر مى آيد نوشته مقام معظم رهبرى كه نوشته اين متن روى اتوبوس با زمان اتفاق مورد نظر هم خوانى ندارد. آيا اين موضوع عمدى است يا يكى از اشتباهاتى است كه به علت بى دقتى اتفاق افتاده مانند نوشته هاى روى كارتن هاى حاوى توپ هاى ورزشى در استاديوم؟!

بازى رايانه اى سام ماجراجو در پرسپوليس

در اين بازى در اوايل قرن 22 زمين تحت حمله مزدوران اهريمن جهانى قرار مى گيرد و نوع بشر در معرض نابودى كامل است. شما در نقش سام استون ملقب به سام ماجراجو بىدرنگ براى تغيير گذشته با استفاده از يك دستگاه قديمى به نام دروازه زمان به گذشته بر مى گرديد تا نسل بشر را از خطر نابودى حفظ كنيد. شياطينى كه به اهريمن جهانى كمك مى كنند عبارتند از: كاميكاز بىسر (فکر میکنم کامیاز نام یک خلبان ژاپنی باشدکه در جنگ جهانی دوم هواپیمای خود را به کشتی های آمریکایی می زند ) و عقرب بالغ، زامبال و غول لاوا كه هر كدام از اين شياطين اسلحهاى دارند كه با آن به شما ضربه مى زنند.
عقرب بالغ يكى از ايادى شيطان است. او جنگجويى مذهبى است كه از نژاد اوليه بندپايان به وجود آمده و به خاطر عقايد مذهبىشان بسيار متخاصم اند. يكى ديگر از اين شياطين، كاميكاز بىسر است. او يك سرباز سيرين است كه اهريمن جهانى او را زنده كرده و كنترل زندگى آن را در دست دارد. اين موجود به شكل يك انسان فاقد سر است (بدون سر بودن او به معناى نداشتن عقل و شعور و منطق است)، بنابراين او را براى عملياتى مانند عمليات انتحارى به خدمت گرفته است. كاميكاز بىسر دو بمب در دستان خود حمل مى كند و هنگامى كه به اندازه كافى به هدف نزديك شد، آن را فعال مى كند. هرچقدر به شما نزديكتر باشد خسارت بيشترى به شما وارد مى كند. هرچند كه خود نيز پس از انجام اين عمل نابود و متلاشى مى شود. كاميكاز بىسر بصورت غيرمستقيم اين عمل را كه به عمليات شهادت طلبانه مسلمانان شباهت دارد، عملى شيطانى تلقى كرده كه فاقد هرگونه پشتوانه عقلانى است. براى مبارزه با شياطين شما به محل هايى شبيه معابد و مساجد مى رويد؛ اماكنى كه پر از طرحها و نقوش اسلامى است. مثلاً در بسيارى از مراحل كه داراى طرحهاى اسلامى است چنانچه روى اين تصاوير بزرگنمايى كنيم، نام على بر روى آنها نقش بسته است و در نهايت شما پس از گذراندن مراحل سخت و دشوار در كليسا! با اهريمن جهانى روبه رو شده و در نهايت او را شكست مى دهيد. حتى پايان بازى، بيشتر با نماد غربى مذهب يعنى كليسا به پايان مى رسد و اين را به ذهن كاربر منتقل مى كند كه مسيحيت عامل آرامش، صلح و مودت و اسلام عامل خشونت و… است و به نوعى كودك و نوجوان و جوان مسلمان را نسبت به دين اسلام بدگمان مى نمايد و در نهايت در ضمير ناخودآگاه وى، زمينه هاى انحراف و خروج از دين اسلام را فراهم مى كند. با دقت در مطالب ذكر شده مى توان فهميد كه رسانه نوظهور بازى هاى رايانه اى با توانمندى ها و ويژگى هاى خاص خود بعنوان ابزارى نوين براى عمليات روانى و قدرت نرم دشمن تبديل شده اند. سربازان رايانه اى با هيچ گونه حساسيت، نظارت و كنترل تا عمق خانه هايمان نفوذ مى كنند!؟ نمى توان به بازىهاى رايانه اى تنها بعنوان ابزار جذاب براى تفريح و سرگرمى كودكان و نوجوانان نگاه كرد؛ بلكه بايد به آنها از ديد دشمنان تفكر اسلامى نگريست و در مقابل با توليد جانشين هاى مناسب براى اين گونه بازى ها باتوجه به عمق منابع ملى و مذهبى به مبارزه با اين تجاوز پرداخت.

اکثر این بازی ها حالتی جنگی دارد(نبرد میان خیر و شر) از لحاظ روان شناسی به ضمیر ناخود آگاه بازی کننده که قالبا پوشش یک سرباز صهیونیستی و یا آمریکایی دارد القاء میشود که تو یک سرباز آمریکایی یا اسرائیلی هستی پس حق داری هر کاری بکنی جهان برای تو است پس مخالفانت را از سر راه بردار زیرا همیشه حق با تو است.

از دیگرتبعات این نوع بازی ها پرخاشگر تربیت شدن فرزندانمان است واز همه مهم تر ضد اسلام شدن ، در یکی از همین بازی ها فرزند شیعه من و شما با صدای اذان وارد مسجد می شود به عنوان یک مبارزه گر آمریکایی نور سبز و حدیث شریف نبوی انا مدینة العلم و علی باب ها را مورد اصابت تیر قرار داده و سپس قالیچه منقوش به همین حدیث شریف را لگد کوب می کند و برای ورود به مرحله بعد به سراغ صندوقچه ای می رود و قرآن را پاره می کند آیا از این کودک روح معنویتی باقی می ماند وقتی روزانه سه چهار بار این کارها را انجام دهد؟

ادامه دارد…


موضوعات: پژوهشی
   چهارشنبه 6 دی 1391


فرم در حال بارگذاری ...